Bli volontär

november 10th, 2013 | fredrik

Categories: There is no tags

Vi söker kontinuerligt volontärer inom tandvården som kan göra vårt arbete möjligt. 

Du får möjlighet att möta nya kollegor och lära dig något nytt, samtidigt som du delar med dig av din tid och ditt engagemang.

Tandläkare utan gränser skickar ut tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som volontärer. Även blivande tandvårdspersonal, dvs. studenter, kan naturligtvis åka.

Volontärerna arbetar främst med akut samt preventivt arbete. För invasivt arbete är legitimation nödvändig. Detta pga de regler som gäller i Zimbabwe, Tanzania och Etiopien, vilket för närvarande är de länder vi verkar i.

Observera att varje land har ett specifikt mål, varje projekt skiljer sig från land till land, du som vill söka måste vara medlem inom TLUG!

Tandläkare utan gränser samarbetar med Burkina Faso, Filippinerna,  Nepal, Tanzania och Zimbabwe.

Volontärerna jobbar utomlands under två veckor. Möjlighet till viss förlängning finns. Alla volontärer står själva för kostnaderna för resa och uppehälle. Hur ofta under året vi skickar volontärer beror på vilket projekt det handlar om.  Vi åker i grupper och projektet löper under två veckor. .

Många av era frågor kan säkert besvaras genom att ni läser under ”Frågor & Svar” samt under ”Reseberättelser”


Nya EU-regler om behandling av personuppgifter
Personuppgifterna ändras den 25 maj 2018.

Därför har vi nu en integritetspolicy som uppfyller de nya kraven i den europeiska databeskrivningsförordningen (GDPR). Du kan läsa vår integritetspolicy genom att klicka på länken nedan.

TLUG OCH GDPR